POKRENUTA ISTRAGA

EKO INCIDENT U PODRAVINI Prevrnuo se radni stroj i pao u jezero koje smrdi po nafti

Na mjestu događaja obavljen je očevid, o događaju su izviještene nadležne inspekcijske i druge službe te policijski službenici provode kriminalističko istraživanje, izvijestila je policija

Pokrenuta je istraga nakon što je 13. veljače u Legradu na eksploatacijskom polju uslijed odrona šljunčanog dijela obale došlo do prevrtanja parkiranog radnog stroja u jezero Jegeniš, pa su na površini jezera nastali tragovi nečistoće, piše Večernji list.

– Na mjestu događaja obavljen je očevid, o događaju su izviještene nadležne inspekcijske i druge službe te policijski službenici provode kriminalističko istraživanje – izvijestila je Policijska uprava koprivničko-križevačka. Srećom, nitko nije ozlijeđen, no pitanje je koliki su razmjeri štete za okoliš.

“Mene trenutačno zanima ovaj bager, koji je od jučer ujutro u Jegenišu, od poznate firme i Ludbrega. Čisto me zanima jel’ itko upoznat kad će se bager izvaditi i planira li se očistiti voda u Jegenišu. Smrdi po nafti i ulju cijeli Jegeniš. Zanima me i što će biti s ribama koje su u Jegenišu?” objavljeno je na Facebook stranici Šoderica – Podravsko more – Prijatelji šoderaši, s nekoliko fotografija.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije