OŠ Kotoriba kolažnim programom obilježila svoj dan

Još pet radnih dana ostalo je do kraja školske godine. Na kraju još jednog obrazovnog razdoblja učenici i učitelji OŠ Kotoriba pripremili su zanimljiv kolažni program kojim su u petak, 8. lipnja u sportskoj dvorani obilježili Dan škole.

Bila je to prilika da se mamama, tatama, djedovima i bakama predstave aktivnosti i rad kroz proteklu godinu, ali i prilika za rastanak s još jednom generacijom učenika osmih razreda. U gotovo dvosatnom programu predstavili su se mali i veliki zbor, Zbor učitelja, muška klapa, vokalna skupina, folklorna i tamburaška sekcija, dramska i literarna grupa.

Djecu su za nastup pripremili njihovi učitelji. Prije programa u župnoj crkvi služena je sveta misa zahvalnica koju je predvodio župnik vlč. Marijan Horvat, a u školi je priređena prigodna izložba rukotvorina Učeničke zadruge Mura.

Na kraju je ravnateljica škole Snježana Matoš, prof. iznijela presjek školskih aktivnosti od kojih treba izdvojiti Dane kruha, Božićni sajam i priredbu, Dane hrvatskog jezika, Dan Međimurske županije, Valentinovo, Fašenk, Lino višebojac….

Matoš je učenicima i njihovim mentorima za postignute rezultate na županijskim i državnim natjecanjima uručila prigodne nagrade. Na svečanosti su ispred Općine Kotoriba bili Dobriša Zvošec, zamjenik načelnika i predsjednik OV-a Željko Šebeštjan.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije