hgss čakovec

POTRAGA U TIJEKU HGSS Čakovec traga za nestalim Franjom Palfijem iz Peklenice

Članovi HGSS-a Čakovec tragaju za nestalim Franjom Palfijem koji se 4. veljače udaljio se iz mjesta prebivališta u nepoznatom smjeru


U nedjelju se oko podneva, u Peklenici, muška osoba nije vratila na dogovoreni ručak. Nakon bezuspješne potrage od strane rodbine i prijatelja, u pomoć su oko 15 sati pozvani policija, vatrogasci te HGSS. U potragu je odmah uključeno desetero članova stanice Čakovec s 2 potražna tima (potražni pas i vodič) i dvije bespilotne letjelice te član Stanice Zagreb. Tijekom potrage dodatno su uključena 2 potražna tima iz HGSS Stanica Samobor. Kako potraga nije dala rezultata do sat iza ponoći, nastavlja se danas.

>>>U TIJEKU POTRAGA Nestao u nedjelju: Još uvijek ni traga ni glasa od Franje Palfija iz Peklenice>>>

Drugog dana potrage za nestalom osobom na području Peklenice, na terenu je tragalo devetero članova DVDa Peklenica, 21 djelatnik Policijske uprave međimurske te 16 članova HGSSa. Sedam potražnih pasa sa pet vodiča pretraživalo je teren, a u ispomoć domaćim kolegama, stigle su stanice HGSS Stanica Karlovac, HGSS Stanica Ogulin i HGSS stanica Novska. U potrazi je ponovno korištena i bespilotna letjelica. Kako cjelodnevna potraga nije dala rezultata, nastavlja se i danas.

Članovi Stanice Čakovec zahvaljuju svim dionicima potrage na dosadašnjoj i budućoj pomoći u cilju pronalaska nestale osobe.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije