U DRUŠTVENOM DOMU

SPORTSKI USPJESI Umirovljenici iz Pribislavca proslavili sportske uspjehe

U društvenom domu u Pribislavcu, u četvrtak, 25. lipnja, održano je druženje članova Matice umirovljenika podružnice Pribislavec.

Povod druženju bila je proslava sportskih uspjeha koje je podružnica postigla u 2023., o čemu nam je više ispričao Dragutin Balog, predsjednik podružnice.

– Skupilo se četrdesetak članova podružnice i nagradilo se večerom jer smo prošle godine ostvarili izvanredne sportske rezultate. Bilo smo drugi na Županijskim sportskim igrama Matice umirovljenika Međimurske županije, i to između 25 podružnica, što je izuzetan rezultat. Članovi koji su bili najbolji u pojedinim sportskim granama sudjelovali su i na međužupanijskim sportskim igrama i tamo osvojili medalje, a vrhunac su nam bile Državne sportske igre u Gornjem Mihaljevcu.

– Tamo smo osvojili prvo mjesto kao županijska podružnica, a pojedinačno su Branko Baković, Ružica Jarni, Franjo Bubek i Ivan Mihalković osvojilo ukupno pet medalja, i to u visećoj kuglani, pikadu, bacanju kolutova i boćanju, ističe D. Balog te dodaje je u planu tim tempom nastaviti i u ovoj godini.

Raspored aktivnosti je bogat, a osim sportskih natjecanja i izleta, tu je i briga za potrebite članove. Pribislavečkim umirovljenicima na proslavi uz pečenog odojka pridružio se i načelnik Općine Matija Ladić, te im čestitao na uspjesima, napomenuvši da pribislavečki umirovljenici kvalitetno predstavlja Općinu, a Općina će ih nastaviti podržavati u aktivnostima.



*Preuzeto iz Lista Međimurje, br. 3588

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije