SAJAM SRIJEDOM

FOTO Slovenci navalili na današnji čakovečki sajam

Akcijske cijene jabuka od 2 eura za vreću izazvale gužvu!

Hladno vrijeme, s temperaturom zraka ispod ništice, praćeno pokojom pahuljom snijega kumovalo je nešto slabijoj posjećenosti današnjeg sajma srijedom.

>> Slovenci navalili na današnji čakovečki sajam

Pored domaćih posjetitelja našli su se i namjernici iz susjedne Slovenije koji su došli ciljano na sajam, budući da je u Sloveniji neradni dan zbog obilježavanja Dana Franca Prešerna.

Što pak se tiče same ponuda ona je uobičajena za ovo doba godine. Uz krumpir, čija se cijena kod pojedinih prodavača popela i na 7 eura za vreću od 10 kilograma, veliki interes izazvale su jabuke nuđene po akcijskim cijenama. Tako ste za vreću jabuka od 5 kilograma morali izdvojiti 2,3 ili 4 eura, ovisno o sorti i kvaliteti.

– Peršin je po 3,30 eura za kilogram, celer 3 eura, mrkva 1,33 eura, poriluk 2,70 eura, a češnjak 6 eura za kilogram. Cijena graha kreće se od 4 do 9 eura, ovisno o sorti, rekao nam je Krešimir Jantol požalivši se na slabiju prodaju ove srijede.

Zbog hladnog vala koji je zahvatio i naše krajeve interes je vladao i za toplu odjeću. Tražile su se kape, jakne te tople čarape. Kako nam je rekla Marina Bukal posebno su tražene termo čarape, osobito one bez gume za bolju cirkulaciju, kao i donje rublje.

Pored tekstila zatekli smo i prigodne novčanike za sitne kovanice, koji su posebno traženi otkako smo prešli na euro.

Kako je bilo ove srijede na sajmu pogledajte u našoj fotogaleriji.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije