Studentima iz Međimurja povoljnije ulaznice u CZK-u Čakovec

Uvažavajući konstantne zahtjeve za potporu raznih aktivnosti odlukom ravnatelja Studentskog centra Varaždin 30. ožujka objavljen je Poziv za prijavu zahtjeva i projektnih prijedloga koji se odnose na zadovoljavanje kulturnih, sportskih i zabavnih potreba redovnih studenata koji studiraju u Varaždinu, Čakovcu, Koprivnici, Križevcima i Bjelovaru.

Sjednica Povjerenstva za ocjenu pristiglih zahtjeva održana je 18. svibnja, a među pet pristiglih zahtjeva i kao jedini sa područja Međimurja bio je i zahtjev Centra za kulturu Čakovec. Temeljem istog Centru za kulturu Čakovec odobren je iznos od tri tisuće kuna te su time stvoreni uvjeti za nastavak provedbe ranije započetog projekta kojim se redovnim studentima omogućava kupnja ulaznica za pojedine kulturne i glazbene programe u organizaciji Centra po povoljnijim uvjetima.

Centar za kulturu Čakovec također omogućava studentima kupnju kino ulaznica za filmske projekcije iz redovnog programa  po povoljnijim uvjetima. Informacije o pojedinim programima na koje se potpore odnose mogu se pratiti na web stranicama Studentskog centra Varaždin.

Vodeći se mišlju da do kraja godine ima još dosta vremena te da će se sigurno naći još kvalitetnih programa koje bi bilo vrijedno podržati, zaključeno je da se dio sredstava namijenjenih za tu svrhu ostavi za drugi dio godine. Sve zainteresirane subjekte  koji smatraju da imaju što ponuditi obavještavajucda Poziv te kriterije i mjerila za dodjelu financijske potpore mogu preuzeti sa web stranica Studentskog centra Varaždin.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije