Centar zdravlja Smart Vision ugošćuje Milana Ilića

Centar zdravlja Smart Vision ugošćuje Milana Ilića

Centar zdravlja Smart Vision iz Nedelišću prepun je događanja. Već treću godinu za redom organizira i priređuje radionice, predavanja i tečajeve iz područja prirodne, duhovne i energetske medicine.

Ove subote, 9. lipnja u 18 sati ugostit će nadasve osebujnog pisca, predavača i dijagnostičara Milana Ilića. Rođen je 1956. godine u Zadru, živi u Zagrebu i bavi se učenjem o mogućem duhovnom razvoju čovjeka, a posebno područje zanimanja jest zdravlje. Svoj rad Ilić temelji na učenju nekolicine škola i autora.

Već više od dvadeset godina bavi se proučavanjem drevnih sustava tradicionalne medicine, makrobitičkog načina života i prehrane, orijentalne dijagnostike i srodnih područja. Autor je romana “Zapisi iz harema” pod pseudonimom Bajam Ilkullu, knjige koja je iznimno čitana u cijeloj regiji. Roman je okarakteriziran kao mističan spis, višeslojan, koji kao podlogu nosi ezoterijsku potku.

U materijalu pridruženom knjizi spominje se cijeli niz ideja tj.učitelja-autora na koje se pojedini dijelovi teksta odnose. Isto tako autor je knjige “Potpuna akustika” u nakladi Vbz-a Zagreb, zbirke priča koja predstavlja odabir radova u zadnjih trideset i više godina.Većina od njih priče su o drevnim vremenima i običajima, kulturama i likovima koji se bave umjetničkim stvaranjem i spoznajom.

On je veliki štovatelj rada poznatog ruskog bioenergetičara Sergeja Lazareva, podržava ideju Vladimira Megrea i Anastazije, potomaka šamana vedruske civilizacije o mogućnosti nove ekološke strategije preživljavanja čovječanstva radom na zemlji. Zagovaratelj je strategije očuvanja biološkog, organskog i ekološkog uzgoja namirnica za prehranu i zaštite biljnog i životinjskog svijeta od tkzv. tehnološkog razvoja čovječanstva.

Ilić je predstavnik učenja Georgija Gurđijeva i njegovog učenika Petera Uspenskog o skrivenoj i nepoznatoj nutrini ljudskog ponašanja. U svojoj praksi oslanja se na znanstvene principe dijagnostike (orijentalne dijagnoze) i rad na ljudskom biopolju.

Može se reći da ga u radu (i na predavanjima) više zanima patologija ljudskog ponašanja no sama zdravstvena dijagnoza. Stoga su neke od tema predavanja bile: “Emocije koje uzrokuju dužinu života, sudbinu i zdravlje”, “Razlike između ljubavi, ovisnosti i navika”, “Seksualnost kao nepoznata sila koju je nemoguće obuzdavati  bez predhodne kontrole drugih centara” i “Čovjek danas! Umreženiji no ikad te usamljeniji i otuđeniji no ikad.”

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije