BROJKE NE LAŽU

HVALA NA POVJERENJU eMedjimurje.hr godinu završilo kao daleko najčitaniji online medij

Zahvaljujemo našim čitateljima koji nam poklanjaju svoje povjerenje iz mjeseca u mjesec i koji sudjeluju u stvaranju sadržaja kako bismo zajedno gradili informirano i bolje društvo

Prema Similarwebu, vodećem svjetskom neovisnom istraživanju posjete, eMedjimurje.hr i dalje dopire u Vaše domove, daleko ispred svih drugih lokalnih online medija

BROJKE NE LAŽU

U prosincu, kao uostalom i u svakom drugom mjesecu tijekom 2022. godine, imali smo više nego 3 puta veći doseg od drugoplasiranog portala u našoj županiji, skoro 6 puta veći doseg od trećeplasiranog te nestvarno, 15 puta veći doseg od četvrtoplasiranog. 

Vaš i naš glavni izvor informacija, eMedjimurje.hr ujedno je i najposjećeniji lokalni portal u Hrvatskoj!

Redakcija portala eMedjimurje.hr ove će godine u veljači proslaviti 14. godinu postojanja, a naši će se novinari i dalje truditi čuti i osjetiti bilo svojih čitatelja, pisati o tome što nas sve raduje i što nas rastužuje. Isticati one koji to zaslužuju te prikazati svakodnevni život ponosnih i vrijednih Međimurki i Međimuraca. Zavirit ćemo u svaki kutak našeg kraja, tražiti odgovore na pitanja koja postavljate i izvještavati o svemu što trebate znati kako biste mogli donijeti vlastite odluke, za sebe odlučiti gdje otići, što vidjeti, kome vjerovati.. Sve u cilju stvaranja povezane i jake lokalne zajednice i društva koje zaslužuje sve vrhunske epitete.

Hvala vam na povjerenju, na čitanju, slušanju i gledanju naših sadržaja!

Iako znalci prognoziraju da će ova godina biti teška; zbog inflacije, zbog privikavanja na novu valutu, rata u Ukrajini i posljedica koronavirusa – pokušajmo zajedno stvoriti maksimalno otporan mikrosvijet, u najljepšem krajičku svijeta, med Murom i Dravom, u Međimurju. 

ANALITIKA DOLAZAKA

Izuzetno smo ponosni što više od 42,36% naših posjetitelja na www.eMedjimurje.hr dolazi direktnim putem, odnosno preko “bookmarka” ili upisa naše cijele web adrese u internet browser (Chrome, Edge, Firefox i sl..) te 30,93% preko upisivanja dijela našeg naziva (u npr. Google, Yahoo ili Bing pretraživače), dok društvene mreže čine tek 24,08% našeg ukupnog prometa. Preostalih 2,63% dolazaka stiže od referenci, odnosno od toga da naše poveznice stavljate i na druge portale, forume itd..

DRUŠTVENE MREŽE

Daleko najveći doseg imamo na društvenim mrežama Facebook i Instagram na kojima sveukupno uživamo povjerenje više od 95 000 pratitelja. S obzirom da ova brojka prelazi informatički pismeno stanovništvo Međimurske županije, naši su pratitelji i stanovnici susjednih županija, a nerijetko nam se javljaju i Slovenci koji kod nas traže atraktivne najave događanja kako bi organizirali obiteljski izlet.  

Naše objave na društvenim mrežama tjedno dopiru do više od 750 tisuća korisnika Facebooka i Instagrama, i imaju više od 1.7 milijuna reakcija!

>>>>>> Zašto ne, pogledajte ponovno:

Ovo su videi koji su vam bili najzanimljiviji tijekom 2022. godine:  

VIDEI KOJI SU VAS OSVOJILI Labuda na mostu pogledala je gotovo cijela Hrvatska!<<<<<<

TROMJESEČNI PROSJEK POSJETE NA PORTALIMA

Sukladno Similarweb podacima (vodećem svjetskom neovisnom istraživanju posjeta), dostupan nam je i tromjesečni (listopad, studeni, prosinac) grafikon koji prikazuje prosjek mjesečnih posjeta i usporedbu lokalnih portala. 

Naš doseg stvara izuzetan tržišni potencijal! 

Svojim smo poslovnim partnerima uvijek na raspolaganju za pomoć pri kreiranju marketinških aktivnosti. Doseg koji uživamo kod čitatelja iz Međimurja, ali i šire, čini nas izuzetno pogodnim online kanalom za oglašavanje. Također, u mogućnosti smo ponuditi i zakup jumbo plakata diljem Međimurske županije te u Varaždinu i Ludbregu – uz najfrekventije prometnice. 

Za više infomacija javite se na email marketing@emedjimurje.hr ili marketing@varazdinski.hr .

>> FOTOGALERIJA Ovo smo mi

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije