Općina Domašinec prigodno obilježila svoj dan

Općina Domašinec svečanom sjednicom Općinskog vijeća i prigodnim kulturno umjetničkim programom u nedjelju je obilježila svoj dan. 

U prigodnom govoru predsjednik Vijeća Dragutin Furdi je rekao kako općina unatoč teškim vremenima nastoji ulagati u sve što pridonosi razvoju ove lokalne samouprave, ali i pomagati pojedincu, javlja portal mnovine.biz. Furdi je podsjetio i kako  je Domašinec jedna od općina s najmanjim nametima koje godinama nisu povećavali.

O investicijama u proteklom razdoblju govorio je načelnik Dragutin Lisjak. Između ostalog, nastavljeno je unutarnje uređenje Doma kulture u koji je u godinu dana uloženo 100 tisuća kuna, uređena je pješačko bicklistička staza do Kvitrovca u vrijednosti od 111 tisuća kuna, za udruge je izdvojeno 72 tisuće kuna, dok Općina trenutno stipendira petero studenata. Vrijedi spomenuti i podatak da je Dragutin Lisjak kao nezavisni u petom mandatu načelnik Domašinca.

U kolažnom programu predstavili su se učenici Osnovne škole, Mažoretkinje Domašinca,  KUD Domašinec te Puhački orkestar, dok su članice Udruge žena “Potočnica” postavile izložbu svojih rukotvorina. Prije sjednice na spomenik poginulom hrvatskom branitelju Ljubomiru Jalšovcu položeni su vijencu i zapaljene svijeće. 

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije