Donja Dubrava: KLA Osmijeh vraća obiteljima osmijeh i sreću

Svoju redovitu godišnju skupštinu uz prisustvo stotinjak članova i gostiju održao je Klub liječenih alkoholičara Osmijeh iz Donje Dubrave. Skup je započeo njihovom himnom koju su odsvirali članovi Puhačkog orkestra Općine Donja Dubrava i posebno dojmljivim programom kojeg su pripremila djeca i unuci apstinenata.

O radu kluba govorio je predsjednik Željko Kuzmić. Spomenuo je da u klub dolazi deset obitelji i tri samca i da uz osnovnu zadaću, članovi sudjeluju na sportskim i kulturnim manifestacijama. Posebnu zahvalu uputio je stručnom terapeutu dr. Ivanu Dolencu koji svojim znanjem pomaže obiteljima na putu oporavka i vraća im sreću i osmijeh na lica.

Dolenec je u svom govoru poseban naglasak stavio na čovjekovu životnu borbu. – Život je borba, da nema borbe ne bi znali što je njegova smisao. Borba protiv nekoga i sa samim sobom je različita. Najteže je boriti se protiv sebe, ali ako tu bitku pobijedimo –  ona je najslađa, poručio je Dolenec koji je uspješnim obiteljima apstinenata podijelio priznanja.

Za jednu godinu apstinencije takva priznanja uručena su obiteljima Pongrac i Fučko, za tri godine obitelji Zvošec, za pet godina obitelji Mihoci i za petnaest godina obitelji Klarić.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije