Humanitarni koncert u Čukovcu: Svi za Jana!

Udruga žena “Žireki” iz Čukovca zajedno sa Udrugom oboljelih od leukemije i limfoma Hrvatske organizira humanitarni koncert pod nazivom Svi za Jana. Koncert će se održati u subotu 26. svibnja s početkom u 17 sati u dvorištu Doma kulture u Čukovcu.

U samu organizaciju uključene su sve udruge iz mjesta Čukovca kao i MO Čukovec. Povod ovog događanja je njihov mali mještanin Jan Balent koji još nema četiri godine i teško je bolestan. Od mjeseca veljače živi u KBC-u Rebro u Zagrebu, zajedno sa svojom majkom koja je uz njega 24 sata dnevno.

Sva prikupljena sredstva donirat će se Udruzi oboljelih od leukemije i limfoma Hrvatske. Na koncertu će nastupiti mališani iz vrtića i škole iz Draškovca, Limena glazba Općine Donji Kraljevec, KUU Seljačka sloga Prelog, KUD Kotoriba, dramska skupina Veliko srce, Marija Jambrošić, Meri Šeparović, Suzana Herceg, Željko Pokupec -Šero, Vladimir Košir- Tonka, Zbor mladih Modestia Župe Svetog Roka Draškovec, Zbor udruge Prijatelji sv. Roka i mnogi drugi.

Ulaz na koncert je vaš dobrovoljni prilog. Organizatori ovom humanitarnom gestom žele dati potporu i podršku malom Janu i njegovoj obitelji u ovoj teškoj borbi. Vjerujemo da će mještani otvoriti svoja srca, pružiti ruku dobrote i  pomoći bolesnom dječaku.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije