Željko Joksimović ponovno stiže u Arenu Varaždin!

Nakon prošlogodišnjeg iznimno uspješnog gostovanja u Varaždinu, jedan od najpopularnijih pjevača regije, Željko Joksimović ponovno stiže u barokni grad. Nastupit će u subotu, 23. lipnja u Areni Varaždin.

No, prije nastupa u Varaždinu očekuje ga – između ostaloga – i nastup na Eurosongu gdje će predstavljati Srbiju s pjesmom Synonym (ili u srpskoj verziji Nije ljubav stvar). Njegova pjesma na kladionicama iznimno dobro stoji, predviđaju mu naime plasman među prvih 5.

Željko Joksimović postao je poznat najširoj publici kada je na “Eurosongu 2004.” predstavljao Srbiju i Crnu Goru s pjesmom “Lane moje” i osvojio odlično drugo mjesto. Veliki uspjeh na “Eurosongu” ponavlja i dvije godine kasnije kada je skladao glazbu za pjesmu “Lejla” s kojom je Hari Varešanovića predstavljao Bosnu i Hercegovinu.

Uspješno prošlogodišnje gostovanje Željka Joksimovića u Varaždinu

Pjesma je osvojila treće mjesto, a Željko Joksimović osvojio je i prestižnu nagradu za najboljeg kompozitora (“Composeraward”) prema mišljenju svih kompozitora sudionika festivala. Stoga Željko Joksimović ima razloga nadati se i ove godine visokom plasmanu.

Željko Joksimović, koji svira čak jedanaest instrumenata, skladao je i pjesme «Čija si» i «Nesanica» koje je otpjevao preminuli Toše Proeski te pjesmu «Miljacka» za Halida Bešlića.  Koncerti Željka Joksimovića posebna su pak priča – njegovi koncerti posvećeni su širenju ljubavi, a njegovi tekstovi pokazuju koliko voli i cijeni publiku kojoj se obraća.

Ulaznice za koncert Željka Joksimovića u Areni Varaždinu u prodaju će biti puštene sutra (srijeda, 23. svibnja). Cijena za parter je 80 kuna, za tribinu 90 kuna, a u prodaju će biti puštene i ulaznice za fan pit po cijeni od 130 kuna (fanovi će dobiti i autogram kartu Željka Joksimovića).

Ulaznice za fan pit mogu se kupiti u sustavu Eventima na www.eventim.hr, preko kojeg se mogu kupiti i ulaznice za parter i tribinu. Ostala prodajna mjesta su:

Varaždin – trgovine Branka i Time out
Čakovec – Caffe bar Arcus i Radio 1
Ivanec – Kavana Ivana
Novi Marof –Caffe bar Prestige
Ludbreg – Caffe bar Jura
Prelog – Pizzeria Rosa
Mursko Središće – Caffe bar Alaya
Palovec – Domino bar

Organizator koncerta je Max Boegl Tehnobeton, a izvršni producent Tipo marketing.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije