Državno natjecanje iz njemačkog jezika uspješno za naše učenike

U Osnovnoj školi Stjepana Ivičevića u Makarskoj održano je 18. državno Natjecanje iz njemačkoga jezika na kojem je sudjelovalo 70 učenika iz osmih razreda osnovnih škola i trećih i četvrtih razreda srednjih škola

U konkurenciji 8. razreda kategorija A Melani Štefić iz OŠ Donja Dubrava bila je šesta, dok je Iva Ružić iz 3. OŠ Čakovec bila osma. Mentori su bili Branka Lovrenčić i Nikola Pongrac.

U kategoriji B Deborah Diener iz OŠ Mursko Središće bila je druga. Mentor joj je bio Daniel Dobranić.

Kod srednjoškolaca u trećem razredu liste A naša je županija imala petero predstavnika iz Gimnazije Čakovec. Luka Goleš bio je peti, Gracia Borko sedma, Viktor Dvanajščak i Magdalena Kovač podijelili su osmo mjesto, dok je Nenad Padarić bio deseti. Mentor svim učenicima je Nada Medved.

U listi B naš predstavnik je bio Nikola Lulić iz Srednje škole Prelog koji je bio dvanaesti. Mentorica mu je Kristina Jančec.

U četvrtom razredu liste A Vanja Štrukelj iz Gimnazije Čakovec bio je treći, a Josip Novak iz iste škole peti. Vesna Malekoci Tarandek je njihova mentorica.

U listi B Dasia Oreški iz Ekonomske i trgovačke škole Čakovec bila je druga. Mentorica joj je Snježana Vrtarić. Leon Zdolec iz Tehničke škole Čakovec bio je deveti. Mentorica je Danijela Zadravec. Denis Hajdinjak iz Srednje škole Prelog bio je deseti. Mentorica je Kristina Jančec.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije