CWS PRAONICA ČAKOVEC

Djelatnici čakovečkog CWS-a posjetili Sloveniju i Italiju

Prije pune tri godine CWS iz Čakovca osvojio je 1. nagradu na Lead Generatoru – aplikaciji za potencijalne nove kupce. Da bi se zahvalili svojim djelatnicima, željeli su organizirati team building. Nažalost, zbog Covid mjera, putovanje, nije bilo moguće. Zato su odlučili u listopadu ove godine organizirati jednodnevni izlet u Sloveniju i Italiju.

Prva stanica bile su Škocjanske jame, jedinstveni prirodni fenomen, tvorevina rijeke Reke. Špilja je upisana u UNESCO-ov popis svjetske baštine kao spomenik prirode. U špilji se nalaze raznolike formacije kapanja na čelu s ogromnim stalagmitima i poznatim kamenim bazenima.

Nakon obilaska špilja, organiziran je ručak u Sežani, malom mjestu u Sloveniji. Sljedeće odredište bio je grad Trst u Italiji. Mali pljuskovi nisu ih spriječili da istraže grad i obiđu poznate ulice. Po povratku s izleta, zaustavili su se u Trojanama, malom mjestu blizu autoputa kako bi se počastili poznatim trojanskim krafnama. Cijela ekipa u autobusu je bila odlična, puno sretnih lica, smijeha, vesele glazbe, čak i plesa. U večernjim satima vratili su se u Čakovec, puni dojmova, pomalo umorni ali sretni.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije