Najavljujemo: U Varaždinu Međunarodna izložba pasa CACIB 2012

U organizaciji Kinološkog društva Varaždin i Hrvatskog kinološkog saveza u Varaždinu će se u subotu i nedjelju, 26. i 27. svibnja na kinološkom poligonu na Malim prelogima bb (neposredno uz odvodni kanal HE Varaždin i stari tok rijeke Drave) održati tradicionalna Međunarodna izložba pasa CACIB 2012., s dodatnim međunarodnim, nacionalnim i klupskim kinološkim manifestacijama.

Istovremeno će se održati i tri posebne izložbe – klupska specijalna izložba retrivera, klupsko prvenstvo pinčera i šnaucera te specijalna izložba hrtova. Prema prispjelim prijavama, očekuje se više od 400 pasa iz dvadesetak europskih zemalja, a pse će ocjenjivati ugledni međunarodni suci.

Svečano otvorenje CACIB-a 2012. održat će se u subotu u 09:45 sati na poligonu Kinološkog društva Varaždin, jednom od najljepših u Europi. U subotu će natjecanja i proglašenja pobjednika trajati do 17 sati. U nedjelju će se natjecanja i proglašenja održavati od 10 do 16:30 sati kada će se proglasiti najljepši pas ovogodišnje izložbe CACIB VARAŽDIN 2012.

Dnevna cijena ulaznice oba dana bit će 20 kuna, dok će djeca i eventualne organizirane skupine imati besplatan ulaz. Za ugodan subotnji i nedjeljni boravak na poligonu Kinološkog društva Varaždin brinut će osoblje restorana “Zelendvor”.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije