Svjetski dan cerebralne paralize

VIDEO Dino Višnjić ima cerebralnu paralizu i osvaja medalje u powerliftingu: ‘Moj život je pun izazova’

Povodom Svjetskog dana cerebralne paralize posjetili smo Dinu Višnjića, mladića iz Pobresta koji svoj invaliditet odmalena doživljava kao stepenicu zbog koje se samo malo više mora potruditi u životu - i to mu dobro ide. Osvaja medalje u powerliftingu, obožava trenirati, voli svoj posao... i živi život punim plućima!

– Život s cerebralnom paralizom pun je izazova i specifičan je, no sve je u glavi i u načinu na koji prihvatiš svoj invaliditet i živiš s njim, započinje svoju priču Dino Višnjić (25).

Kad si manji, to ide malo teže. Pitaš se: ‘Zašto baš ja?’. No, kad čovjek sazrije i odraste, vidi da to nije najgora stvar koja se mogla dogoditi, prihvati to i shvatiš to u životu kao jednu stepenicu zbog koje se moraš malo više potruditi, govori nam Dino.

Radi kao web administrator u socijalnoj zadruzi ‘Humana nova’, a slobodno vrijeme najčešće koristi za treninge. Naime, uz sve životne pobjede, Dino iza sebe niže uspjehe i medalje u powertlifingu. Kao veliku potporu u sportu ističe svoje trenere, Dominika Krištofića i Sindy Bubek. 

Za naš portal je povodom Svjetskog dana cerebralne paralize ispričao svoju životnu priču koju možete pogledati u video prilogu u nastavku:

picture

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije