DANI MIHOVLJANA

‘Z BREGA NA BREG’ Vijeće Mjesnog odbora u suradnji s udrugama organizira niz aktivnosti povodom Dana Mihovljana

Među brojnim aktivnostima je i druga humanitarna utrka za udrugu Međimurski slatkiši

“Z brega na breg” naziv je programa kojeg je pripremilo Vijeće Mjesnog odbora Mihovljan u suradnji s udrugama. Program povodom Dana Mihovljana počeo je minule subote i traje sve do 9. listopada.

Za posjetitelje je pripremljen raznolik program, za svakog ponešto.

Među njima je i 2. humanitarna utrka za udrugu Međimurski slatkiši koja se održava u subotu 1. listopada s početkom u 16 sati. Utrka se organizira u suradnji s Atletskim klubom Međimurje, a namijenjena je svim građanima. Stazu duljine 5 kilometara sudionici mogu svladati trčanjem ili hodanjem. Prije utrke građana održat će se i dječje utrke na 100, 300 i 600 metara. Prijave se primaju na web stranici ili Facebook stranici Atletskog kluba Međimurje, a na dan utrke na punktu kod stare škole do pola sata prije samog starta. Subotnja događanja upotpunit će i vatrogasne igre djece i mladeži te kestenijada.

Pored toga, brojne udruge predstavit će svoje aktivnosti, od DVD-a, preko Udruge dragovoljaca i veterana Domovinskog rata, do Udruge umirovljenika. Neće nedostajati ni sportskih sadržaja. Uz već ranije spomenutu utrku za Međimurske slatkiše, bit će tu stolnoteniski, šahovski te nogometni turnir.

Tijekom trajanja manifestacije na prvom katu Društvenog doma pak možete razgledati izložbu umjetničkih radova mještana Mihovljana. 

Kruna događanja svakako je svečana sjednica Vijeća mjesnog odbora Mihovljan koja se održava u petak 30. rujna u Društvenom domu s početkom u 18 sati.

Posjetite naše aktivnosti, veselimo se vašem dolasku! – poručuju iz Mjesnog odbora Mihovljan.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije