KULINARSKI SHOW

VEČERA ZA 5 STIŽE NA SJEVER Antonija Embreuš i Katarina Trkulja predstavljat će Međimurje

Od sutra pratimo dogodovštine na večerama u Donjem Vidovcu, Selnici... Bit će svega!

Petero novih kandidata pokazat će koliko su vješti kuhari i
domaćini da bi u petak dobili nagradu od 5000 kuna, a oni su
cvjećarica Katarina, njegovateljica Marina, agentica za
zapošljavanje Antonija, umirovljenica Mirjana i recepcionar
Slobodan.

Antonija Embreuš (28)

Antonija Embreuš dolazi iz Donjeg Vidovca, radi kao agentica za
zapošljavanje, a gledatelji su je već mogli vidjeti na malim
ekranima u emisiji ‘Ljubav je na selu’. Za sebe kaže da je
komunikativna, ambiciozna, ljubazna, ali ponekad i brzopleta. U
slobodno vrijeme voli voziti role, plivati i boraviti u prirodi,
a od svega najčešće kuha gulaše. Antonija otkriva da
joj je vrlina u kuhinji to što kuha s ljubavlju, a omiljeno jelo
su joj dagnje. U emisiju ‘Večera za 5 na selu’ prijavila se
ponajviše zbog dobre zabave.

Katarina Trkulja (40)

Katarina Trkulja dolazi iz mjesta Selnica, a po zanimanju je
cvjećarica. Za sebe kaže da je samokritična, direktna i uporna, a
u emisiju ‘Večera za 5 na selu’ prijavila se najviše zbog
druženja i novog izazova. Katarina uzgaja povrće u svom vrtu, a
najviše od svega voli pripremati, ali i jesti međimursku
gibanicu. Omiljeno jelo joj je odrezak, najčešće kod kuće kuha
tjesteninu, a naglašava da najviše voli austrijsku kuhinju, što i
ne čudi s obzirom na to da radi u Austriji.Marina
Janković (56)

Marina Janković dolazi iz Varaždina, a po zanimanju je
njegovateljica. U emisiju ‘Večera za 5 na selu’ prijavila se zbog
zabave i upoznavanja novih ljudi. Za sebe kaže da je
komunikativna, vesela i susretljiva, a u slobodno vrijeme bavi se
šivanjem i brine se oko cvijeća. Marina nema omiljeno jelo koje
voli kuhati, ali priznaje da obožava slatkiše pa ne čudi što su
joj omiljeno jelo kolači. Kao svoju vrlinu u kuhinji navodi
brzinu, a mana joj je to što, priznaje, slabo posoli jelo.

Mirjana Marčec (63)

Umirovljenica Mirjana Marčec dolazi iz Varaždina i za sebe
kaže kako jako voli peći kolače, ali i da je još
više veseli kad drugi uživaju u njima. Nakon što se udala,
otkriva, počela se ozbiljnije baviti kuhanjem, a svoje prvo jelo
Mirjana je skuhala sa samo 13 godina – pretepeni grah. U slobodno
vrijeme voli šetnje i vožnje biciklom, a aktivna je i u lokalnoj
zajednici. U kulinarski show ‘Večera za 5 na selu’ prijavila se
zato što voli druženje i upoznavati nove ljude.

Slobodan Bahunek (56)

Slobodan Bahunek dolazi iz Varaždinskih Toplica, gdje radi kao
recepcionar u hotelu Minerva. Za sebe kaže da je komunikativan i
voli društvo, kao i kuhanje, što je i bio glavni razlog njegove
prijave u ‘Večeru za 5 na selu’. Osim kuhanja, njegova velika
strast je vino i vinogradarstvo pa svoje slobodno vrijeme provodi
u svom vinogradu i u druženju s unukom. Slobodan preferira domaću
kuhinju, omiljeno mu je jelo pohana piletina, a kad priprema neku
hranu, ne voli da mu se itko petlja u posao.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije