dobio pregaču

ODUŠEVIO ŽIRI Međimurec Nikola Kotur perfektno ispekao patku i prošao dalje u MasterChefu

Produkcija Nove TV započela je s audicijama za jedan od najuspješnijih zabavnih TV formata u Hrvatskoj i svijetu – popularni MasterChef.

Manjkavosti ne mogu proći pokraj žirija, ali pregačom su spremni
nagraditi kandidate koji pokazuju talent te veliku volju za
kuhanjem i učenjem. Ponešto talenta, ponešto truda i mnogo volje
za učenjem novih kulinarskih bravura pokazao im je
knjigovođa Nikola Kotur iz Čakovca, piše
Dnevnik.hr.

Pripremio je pačja prsa u umaku od reduciranog crnog vina i
šumskog voća s palentom od heljde. Iako je s folklorom proputovao
velik dio svijeta i probao kuhinje raznih zemalja, za audiciju se
odlučio spremiti manje egzotično jelo. ”Kad sam vidio njih
trojicu počeo me oblijevati znoj”, osvrnuo se Nikola na svoj
nastup pred žirijem.

Njegovu vještinu u kuhinji prepoznali su Stjepan Vukadin,
Damir Tomljanović i Melkior Bašić
te su bili oduševljeni
okusima kojima ih je osvojio. ”Lijepo pikantno začinjeno, sve
funkcionira. Ovako perfektno ispeći patku nije lako za jednog
amatera”, rekao mu je Stjepan, a Melkior mu je uručio pregaču.
”Želja za MasterChefom sada mi je još sto puta jača”, kazao je
Nikola.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije