TORBA NA DAR

VLATKO ĐURČEVIĆ IZ PRIBISLAVCA ‘U Listu Međimurje pronalazim dobar omjer različitog sadržaja’

- Mislim da se u listu Međimurje može pronaći dobar omjer različitog sadržaja, za svakog ponešto - kaže Vlatko Đurčević

Iako je u mirovini, diplomirani politolog Vlatko Đurčević (68) iz Pribislavca ne miruje, već koristi mogućnost rada uz mirovinu. Zbog toga list Međimurje čita ponedjeljkom nakon posla, a kod čitanja ima i mali ritual.

– Prvo ručak, pa onda kava i novine. Rado pročitam političke komentare te pratim što se događa u Županiji, a pronađe se i zgodnih članaka iz života. Politika je ipak dio svakodnevice i teško da se možemo izolirati iz politike pa zato prvo pročitam članke na tu temu, ističe Vlatko te dodaje:

– Mislim da se u listu Međimurje može pronaći dobar omjer različitog sadržaja, za svakog ponešto. Ne može se očekivati da to budu specijalizirane novine za neku određenu temu i zgodno je da svaki građanin u novinama pronađe nešto za sebe. Mislim da ste postigli dobar balans, istaknuo je Đurčević.

Kako doznajemo, uz Vlatka list Međimurje čita i supruga Emilija, a njezin interes je na stranicama posvećenima kuhanju te aktualnim događajima. Našeg sugovornika za vjernost smo nagradili platnenom torbom s vizualima lista Međimurje i portala eMeđimurje.hr.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije