VJERNI ČITATELJ

KIŠOBRAN ZA VJERNOST Tomislav Vugrinec: ‘List Međimurje se i plastificira’

Za vjernost u čitanju nagradili smo ga kišobranom s vizualom lista Međimurje

Vozač kamiona Tomislav Vugrinec (40) iz Vratišinca redoviti je čitatelj lista Međimurje, a zatekli smo ga u pekari kad je stao po gablec i svoju najdražu tiskovinu, list Međimurje. Veliki kamion mješalicu za beton je bočno parkirao ispred prodavaonice, pa njegov dolazak nije prošao nezapaženo.

– U listu Međimurje čitam sve redom, od crne kronike do sporta, a posebno me zanimaju aktualnosti vezane uz događanja kao što su Porcijunkolovo i slično. Kod čitanja imam i ritual, novine čitam posljepodne nakon posla i to uz šalicu kave, ističe Tomislav te dodaje da pojedine stranice iz tiskovine i čuva:

– Sin Adam je dva puta bio na stranicama Međimurja, i to u rubrici Mali mudraci. Te članke smo izrezali i dali ih plastificirati pa ih spremili da mu ostanu za uspomenu kad će biti veći, doznajemo od našeg sugovornika.

Kako Tomislav ističe, kad ne vozi kamion vrijeme voli provoditi u ribolovu, udice najradije zabacuje na šudranama i uz rijeku Muru, a mi smo ga za vjernost u čitanju nagradili kišobranom s vizualom lista Međimurje.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije