Mario Zamuda potvrđen novim ravnateljem POU Čakovec

Gradsko vijeće Grada Čakovca na svojoj je sjednici imenovalo novog ravnatelja Pučkog otvorenog učilišta Čakovec. Ravnatelj na mandat od četiri godine bit će diplomirani učitelj Mario Zamuda (31) iz Palovca.

On je na toj funkciji zamijenio dosadašnju ravnateljicu Vericu Rosić koja odlazi u mirovinu. Zamuda u toj ustanovi radi od 2007. godine kao voditelj obrazovanja osnovnog odraslih i Škole stranih jezika, a svoju dužnost ravnatelja preuzima 1. srpnja 2012. U naredne četiri godine, nastojat će održati renome na kojem do sada Učilište i bilo te ga dodatno razvijati u šest smjernica.

Da bi se proveo plan, prije svega, potrebno je uključiti sve raspoložive resurse kojim trenutno raspolaže Učilište i dodatno ih ojačati, te konkurentnim ustanovama, kvalitetom i izvrsnošću, smanjiti širenje na našem tržištu i nastavit put razvoja Učilišta kao središnje ustanove za cjeloživotno učenje u Međimurskoj županiji, ali i sjeverozapadnoj regiji.

– Preda mnom je veliki poslovni izazov, ali još više i obveza, nastaviti izniman rad dosadašnje ravnateljice gospođe Verice Rosić, koja je vodila Učilište dugi niz godina. Bez njenog mentorstva, vođenja i usmjeravanja ne bi došao u priliku biti na ovom mjestu, kao budući ravnatelj Pučkog otvorenog učilišta Čakovec, ustanove koje je više od obrazovne ustanove, ona je centar cjeloživotnog učenja naše županije – rekao je Zamuda.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije