torba na dar

DINO FODOR IZ ČAKOVCA Međimurje uvijek čitam od početka do kraja

Danas sutra u planu je otvoriti vlastitu cvjećarnicu, otkriva nam Dino

Tridesetosmogodišnji Dino Fodor iz Čakovca ne preskače ni jedan broj Međimurja. Za kupnju je zadužena teta Vesna, a novine onda čita cijela obitelj. Kad na njega dođe red krene redom. Kaže da je od onih čitatelja koji novine čitaju od početka.

– Uvijek počinjem od prve stranice pa idem prema kraju, iako znam da ima puno ljudi koji novine čitaju od kraja. Nisam od tih, govori sa smiješkom Dino. Dodaje da ga sve zanima, ponajviše gradske teme.

– Stranice o Čakovcu ne preskačem nikada. Mogu reći da u Međimurju pronađem sve teme koje me zanimaju. Jedino moram priznati je da nisam pretjerani ljubitelj sporta, tako da tim stranicama ipak posvećujem nešto manje vremena i pažnje, iskren je Dino. Taj ekonomist po struci, u fazi je promjene zanimanja.

– Nema kruha u marketingu pa sam se odlučio na zaokret u karijeri. Upisati ću tečaj za cvjećara. Mislim da je puno ljepše raditi s cvijećem nego nešto drugo. Osim toga kod kuće imamo veliki vrt u kojem je samo cvijeće. Danas sutra u planu je otvoriti vlastitu cvjećarnicu, otkriva nam Dino. Aktivan je u nekoliko udruga civilnog društva, kao i u svakodnevnim šetnjama s psom Snoopyem.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije