SVAKA ČAST

ZLATKO KRZNARIĆ Ima umjetnu nogu, a odvažio se na put biciklom iz Čakovca do Međugorja!

Zlatko umjesto lijeve potkoljenice već 11 godina ima umjetnu nogu. Na biciklu je prevalio 600 kilometara dug put

Iz Čakovca u Međugorje na hodočašće dugo gotovo 600 kilometara, biciklom je stigao Međimurec Zlatko Krznarić. Da je to pothvat vrijedan divljenja, govori činjenica da Zlatko umjesto lijeve potkoljenice već 11 godina ima umjetnu nogu.

– Lijeva mi je noga potpuno nova, a desna skoro 50 godina stara – šali se Zlatko.

Za radiopostaju Mir Međugorje kazao je da je Međugorje za njega najljepše mjesto na svijetu te da je vozeći bicikl slušao preko mobitela svetu misu. U Međugorje je stigao pred sami početak mise uoči spomendana sv. Lovre.

Zlatko je otkrio kako nije namjeravao govoriti za javnost, ali kaže: – Kada sam pojedinosti, epizode s putovanja ispričao jednoj ženi koja je plakala, kako ju je Bog kroz to dodirnuo, odlučio sam se odazvati i doći ispričati vam da bude poticaj dugima, svakome koji se nećka bi li krenuo dati žrtvu za Gospu, bi li krenuo na hodočašće jer svi smo mi hodočasnici na zemlji i jedino što je važno je da gledamo sebe u odnosu na vječnost. I svaki korak, svaka kapljica znoja ništa je u odnosu na milost Božju koja nam je potrebna! – rekao je za radiopostaju Mir.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije