ŠRD Som Kotoriba: Najbolji ribiči Darko Orehovec i Marko Horvat

Na Međunarodni praznik rada Športsko ribolovno društvo Som iz Kotoribe organiziralo je tradicionalno društveno ribolovno natjecanje koje je održano na vodi Šodergraba, neposredno uz ribički dom.

Sunčano i vruće vrijeme nije spriječilo ribolovce da se prijave na ovo zanimljivo natjecanje. U seniorskoj konkurenciji za naslov najboljeg lovilo je 27 ribiča, dok su u kadetskoj kategoriji nastupila četvorica. Nakon višesatnog ribolova, pobjednik natjecanja s ulovom od 9165 grama postao je Darko Orehovec.

Na drugo mjesto plasirao se Zvonimir Dravec koji je ulovio 6586 grama ribe, dok je treći bio Stjepan Hegediš koji je iz vode izvukao 5635 grama. Najbolji trojac za nagradu je primio pehare, a Orehovec je u narednih godinu dana i ponosni vlasnik velikog prijelaznog pehara. Četvrto mjesto osvojio je Rajko Lipić, a na peto se plasirao Željko Sabolić.

U kategoriji kadeta pobijedio je Marko Horvat s ulovom od 3080 grama ribe, drugi je bio Petar Sučić (1320 g), treći Pavel Sabolić (1180 g), a na četvrtom mjestu natjecanje je završio Lovro Radmanić (975 g). 

Za prva tri mjesta u toj kategoriji predsjednik društva Ivica Horvat mladim ribičima podijelio je medalje. I ove je godine u gastronomskoj ponudi za sve mještane bila pečena riba i odličan prvosvibanjski grah.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije