KARTING STAZA U BELICI

OKTANSKI VIKEND SPEKTAKL U MEĐIMURJU Uživajte u utrkama brzih automobila, motoakrobacijama, koncertu i dobroj klopi!

Nismo trebali dugo čekati i nakon Velike Nagrade grada Čakovca, Autoklub Blacklisted ponovno organizira trackday event. Ovaj put svi zaljubljenici u brze automobile moći će gledati, ali i sudjelovati u utrci na karting stazi u Belici. Utrke će se odvijati ove subote i nedjelje, a sam event počinje već u 7 sati. 

Ova utrka predstavlja treću od pet utrka TIMEATTACK natjecanja u kojem brojni vozači mogu osvojiti vrijedne nagrade. Svukupno radi se o 16. trackday eventu u organizaciji spomenutog autokluba, a svi vozači (amateri i profesionalci) imaju priliku prezentirati svoje vozačke sposobnosti na sigurnom mjestu.

PRIJAVE Trackday za subotu i dalje u tijeku, a možete se prijaviti i na licu mjesta na dan Eventa.

Svaki vozač dužan je popuniti prijavnicu koja se nalazi na LINKU, te istu poslati isključivo na e-mail: prijave.blacklistedinc@gmail.com 

Na ovom LINKU možete pronaći satnicu, raspored izlazaka u subotu.

Popratni sadržaj

Tijekom dana obarač Guinnessovog rekorada Dejan Špoljar i njegov Stunt Rider Team, Dominik i Renata, zabavljat će publiku za vrijeme pauze na stazi. Atraktivne akrobacije izvest će na motociklima Yamahama XT i R6 koji su teški više od 200 kilograma. Osobni rekord Dejana Špoljara je čak prijeđenih 30 kilometara na zadnjem kotaču, te 200 metara na prednjem kotaču uz zalet od 150 kilometara na sat. Guinnesov rekord oborio je u voznji na zadnjem kotaču s nogama preko govrnala i bez ruku prešavši čak 137 metara.

Nakon utrke, pod šatorom nas očekuje zabava uz živu glazbu, koncert Andree i Gorana Šafarića od 19:00 do 24:00 sati.

Tijekom oba dana sve će posjetitelje zabavljati DJ, a organizatori su osigurali i velike količine pića i hrane (hambići, čevapčići, kobasice i hrenovke).

Subota će biti tek zagrijavanje za nedjelju

U nedjelju nas očekuje, prvi puta u povijesti, Prvenstvo Hrvatske u automobilizmu u klasi kronometar na karting stazi u Belici. Očekuje se 80 vozača iz cijele Hrvatske, a Međimurje će predstavljati Siniša Baksa, Vedran Delimar i Filip Feher.

Spomenimo i da je Beličanin Siniša u svojoj klasi vodeći, odnosno od četiri utrke u sve četiri je pobijedio i osigurao naslov prvaka. S obzirom da mu ne nedostaje motiva i želje, od Siniše ne očekujemo ništa drugo nego pobjedu i na domaćem terenu.

Satnica za nedjelju izgleda ovako: 

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije