U NOVOM MEĐIMURJU

KAJ BUMO JELI? Branka Knez iz Čakovca: Slani kolači bolji su od slatkih

Obožava kuhati i razna variva, a na prvom su joj mjestu tjestenine koje, naravno, pravi sama

Čakovčanka Branka Knez aktivna je umirovljenica.
Članica je Gljivarskog društva Smrčak kao i Udruge žena za
očuvanje tradicije i kulturne baštine Zlatne ruke.

>> Kaj bumo jeli? Branka Knez iz Čakovca

U popularnoj rubrici Lista Međimurje Kaj bumo jeli, uz ostalo
otkriva da rado smišlja recepte za jela s gljivama koje voli
ukomponirati u primjerice, kruh, dizane kolače i u pogače.

Obožava kuhati i razna variva, a na prvom su joj mjestu
tjestenine koje, naravno, pravi sama. Što se tiče kolača, od
slatkih, draži su joj slani.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije