Osim na Adventu, uskoro će preuzeti Millenium u centru grada gdje je već u pripremi bistro koji će nuditi brunch i zanimljivu pekarsku priču
Među gastro ponudom na Adventu u Čakovcu, posjetili smo
zanimljivu kućicu za koju su zaslužni Nikša
Mandić iz Rijeke i Elisa Dubos iz
Francuske. Oboje kuhari, svoje su mjesto pod suncem odlučili
pronaći baš u Čakovcu.
Osim na Adventu, uskoro će preuzeti Millenium u centru grada gdje
je već u pripremi bistro koji će nuditi brunch i zanimljivu
pekarsku priču. Kako nam kaže Nikša, želja je spojiti
lokalno, pa tako sve pripremaju ručno s domaćim
sastojcima.
Njihov štand Mela mjesto je koje ste zasigurno primjetili ako ste
prošetali centrom Čakovca.
U ponudi imaju kuhani sok od jabuke s rakijom, krafnice, french
toast s lješnjakom i čokoladom, popečke od krumpira, babku s
lješnjakom i čokoladom te bučom i mandarinom, stollen od
grožđica, suhe smokve, kandirane mandarine i limun te marcipan,
kolač od mrkve te kekse leckerli, amaretti i sable. Zaista
zanimljiv i poseban štand!