Varaždin: Za vikend otvorenje sezone padobranskih skokova

Varaždinski aerodrom ove subote biti će domaćin neviđenog spektakla. Padobranski sportski klub “Slobodan pad” iz Zagreba otvorit će sezonu skokova s padobranom koja će se održavati svakog vikenda i praznicima na varaždinskom aerodromu.

Ako ste željni adrenalina, dobre zabave, tražite jedinstven izazov i avanturu ili samo trebate malo zraka, pozvani ste da sudjelujete i osjetite potpunu slobodu.

Padobranski tandem skok je najlakši, najsigurniji i najbrži način da osjetite fenomenalan osjećaj slobodnog pada. Kod takvog skoka skačete u tandemu sa tandem pilotom, vezani za tandem instruktora i poseban tandem padobran.

Za ovaj skok nije vam potrebno nikakvo prethodno iskustvo, niti pripreme. Sve ovo možete iskusiti za samo 92 kune mjesečno.

Ako se pak odlučite stvar uzeti u svoje ruke, Padobranski sportski klub “Slobodan pad” počinje s novom početnom grupom obuke padobranaca koja će se održavati u Zagrebu, a tečaj će vas stajati 394 kune mjesečno.

Klub vam garantira nezaboravno iskustvo uz obećanje da će vam ovaj doživljaj promijeniti pogled na svijet i život te upotpuniti za još jedno pozitivno životno iskustvo. Na varaždinskom aerodromu sasvim sigurno bit će zanimljivo i onima koji još uvijek nemaju hrabrosti skočiti padobranom.

Zato, Varaždinci i Međimurci, povedite svoje prijatelje, rodbinu, klince i susjede i uživajte u atrakcijama.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije