trajat će DVA DANA

OVOG VIKENDA DOŽIVITE OKTANSKI SPEKTAKL Tko će izazvati najuspješnijeg međimurskog vozača Sinišu Baksu?

Dugo zapostavljani automobilistički sport vraća se u Čakovec, a odličan provod i adrenalin koji se veže uz brzinu, najbolja su najava svim gledateljima i prilika konkurentima da izazovu Sinišu već ovog vikenda na vožnju kroz centar grada Čakovca

Siniša Baksa iz Belice, predsjednik autokluba BlackListed niže uspješne rezultate u vožnjama Prvenstva Hrvatske za AKK Fly With Kolaman iz Zagreba.

Prije mjesec dana u trećoj utrci discipline kronometar u Mičevcu pod nazivom 1. MEMORIJAL IVICA MAGDIĆ CIC osvojio je i treću pobjedu u klasi deklasiravši drugoplasiranog konkurenta za više od sedam sekundi te tako u ukupnom poretku KLASE 3 trenutno broji maksimalni broj bodova. Velika podrška Siniši na stazi u Mičevcu bile su i njegove cure, Dina i Mika

Protekli tjedan Siniša se okušao u disciplini FORMULA DRIVER (disciplina koju odlikuje brdska staza usporena na određenim mjestima šikanom). Prva utrka vozila se u Buzetu, gdje je Siniša pokazao kako i u ovoj disciplini misli ozbiljno te je ostavio drugoplasirnog iza sebe na dalekih 14 sekundi.

Odlične vožnje najbolja su najava svim gledateljima i prilika konkurentima da izazovu Sinišu već ovog vikenda na vožnju kroz centar grada Čakovca.

Više o samom eventu “Velika nagrada Čakovca 2K22” i detaljnije informacije o prijavama saznajte OVDJE

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije