Udruga Zora: Prijavite se za volontiranje!

Ako vjerujete da svaki pojedinac može nešto promijeniti na bolje, zanimaju vas ljudska prava, imate slobodnog vremena i želite naučiti kako se provodi manji projekt, odnosno Inicijativa mladih od početka do kraja…  onda čitajte dalje 🙂

U sklopu Inicijative mladih udruge Zora “Nasilne veze su bezveze” otvaraju se dva volonterska mjesta za osobe koje će imati prilike naučiti rad i učenje u timu s provoditeljima inicijative na svim etapama provedbe na temelju raspodjele zadataka prema vlastitim sposobnostima i željama te operativno planiranje, organizaciju i provedbu radionica i javnih akcija, rad s medijima, pisanje brošure, pisanje izvještaja, nabava, administracija, financije, evaluacija…

Pogledajte kratki spot o tome kako je sedmero mladih provoditelja/ica provelu Inicijativu mladih “Dobro biram – volontiram”

Inicijative mladih su projekti koje su osmislili, pokrenuli i koje će provesti sami mladi, a gdje im se pruža prilika da razviju svoju poduzetnost, kreativnost, da se aktivno uključe u svoju lokalnu zajednicu te da isprobaju vlastite ideje. U sklopu ove Inicijative imat ćete prilike sudjelovati i na edukaciji o rodnom nasilju među mladima i kako ga spriječiti, te u radnoj skupini koja će dati svoje prijedloge što zapravo treba mladima u Međimurskoj županiji vezano uz ovu problematiku.

Potrebna je želja za učenjem, znanje rada na računalu, odgovornost i kreativnost, i imati između 16 i 30 godina. Vrijeme volontiranja je prema dogovoru svih provoditelja, sastanci su u Čakovcu, dio moguće od kuće, u prosjeku 2-3 sata tjedno. Inicijativa traje od 2. svibnja do 30. studenog 2012. godine. Potpisuje se ugovor o volontiranju te vode volonterski sati u Volonterske knjižice.

U udruzi nude rad u poticajnom radnom okruženju, mogućnost za učenje i napredovanje i mogućnost za osobno i profesionalno usavršavanje (sudjelovanje na edukacijama). Pogledajte kratki spot o tome kako je sedmero mladih provoditelja/ica provelu Inicijativu mladih “Dobro biram – volontiram”.

Udruga Zora dobitnica je Državne nagrade za volontiranje u 2011. godini, a njihova volonterka Dijana Miri (Kontrec) proglašena je Najvolonterkom Međimurske županije 2011. Pridružite se Zorinom timu! Javite nam se sa motivacijom na zora@udrugazora.hr – Prijave se primaju do 24.04.2012.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije