Godišnja skupština DVD-a Čakovec

Posljednjeg dana mjeseca ožujka članovi DVD-a Čakovec održali su redovnu godišnju skupštinu. U izvješću je rečeno kako su u provođenju postavljenih zadaća imali određene probleme, no oni su prebrođeni što je rezultat dobre suradnje i međusobnog razumijevanja operativnih članova i članova odbora.

Društvo u svojim redovima okuplja 52 člana starijih od 18 godina i jedno odjeljenje mladeži. Prošlu godinu pamtit će po šest tehničkih intervencija u užem dijelu grada, ali i po tragičnoj smrti njihovog člana Marka Meznarića koji je izgubio život pod naletom vlaka. Lani su ekipe sudjelovale na 17 vatrogasnih natjecanja, a treba spomenuti i sudjelovanje na dislokacijama na Jadranu.

Skupštinu je vodio predsjednik Željko Besedić, a istoj su bili nazočni mnogi gosti kao i predstavnici prijateljskih vatrogasnih društava. Iz Grada Čakovca na skupu je bio Veselin Biševac, zamjenik gradonačelnika, dok je Vatrogasnu zajednicu Međimurske županije predstavljao Mario Medved.

Plan rada za ovu godinu neće se bitno mijenjati, ali je svakako prioritet, ako bude dovoljno novčanih sredstava, sanirati krovište vatrogasnog doma.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije