MATURANTI

ISPIT ZRELOSTI 4.E razred Gimnazije Josipa Slavenskog: Učenici puni ambicija i pozitivne energije

Najveći izazov je tek pred njima - državna matura, no njihova razrednica Gabrijela Brljak uvjerena je da će i to prebroditi uspješno i s osmijehom na licu

Složni, a ponekad i malo manje. Različitih interesa, ali uvijek spremni pomoć jedni drugima. Iz svih krajeva Međimurja okupili su se u jednom razredu u kojem, vjerujte, nikada ne vlada tišina.

Puni ambicija i pozitivne energije učenici 4. e razreda Gimnazije Josipa Slavenskog Čakovec zajedno su ostvarivali gimnazijske snove i hrabro se nosili sa svakodnevnim izazovima. Najveći je tek pred njima – državna matura, no njihova razrednica Gabrijela Brljak uvjerena je da će i taj izazov prebroditi uspješno i s osmijehom na licu, onako kako to samo oni znaju.

Od milja nazvani “Gabičinim ekačima”, učenici 4. e razreda su: Zlatko Andročec, Antea Božić, Dragana Brizo, Klara David, Jana Farkaš, Domagoj Haramija, Melani Hlišć, Petra Jalušić, Mia Kocijan, Karlo Kolac, Ivona Lepen, Vlatka Medenjak, Luna Miličević, Grazia Mislović, Melani Novinić, Anja Slana, Saša Srpak, Nicol Sternad, Jakob Trupković, Karla Vršić, Dorijan Zadravec i Mihaela Zadravec.

Preporučeno
Najnovije