SUDJELUJTE U NAGRADNOJ IGRI!

VIDEO Pizza majstorice Zorica i Željka pokazale kako se peče vrhunska pizza u hotelu Panorama

Uoči Svjetskog dana pizze posjetili smo hotel Panorama u Prelogu. Sve se pizze tamo peku u krušnoj peći, a svaki korak pomno je određen i isplaniran

U hotelu Panorama za potrebe snimanja video priloga ugostile su nas Dragica Domjanić, direktorica hotela Panorama i rekreacijskog centra DG-sport te pizza majstorice Zorica Mirić iz Hodošana i Željka Habula iz Preloga koje su ispred naše kamere pokazale kako se tamo priprema pizza u kojoj gosti svakodnevno uživaju. Za potrebe snimanja ispekle su pizzu Mexicana.

Zorica i Željka u ovom poslu nalaze zadovoljstvo, a uz njih smo se i sami uvjerili da su za odličnu pizzu najvažniji sastojci ljubav i trud, a iza toga ostaju prazni tanjuri nasmijanih gostiju.

Na pitanje traže li ih obitelj, prijatelji i poznanici da i izvan radnog vremena pripremaju pizze odgovorile su nam potvrdno, jer, tko bi uz ovakve majstorice bio zakinut za najpopularnije jelo na svijetu? 

– Nije opravdano to što je više muškaraca u tom zanimanju. I mi žene možemo biti pizza majstorice, a nas dvije smo pravi dokaz za to, odlučno nam je rekla Zorica, a s njom se složila i Željka uz poruku: ‘Uvjerite se sami. Dođite u hotel Panorama i kušajte naše pizze!’.

U video prilogu pogledajte kako nastaje pizza iz krušne peći po receptu  majstorica iz hotela Panorama!

Povodom Svjetskog dana pizze, u suradnji s hotelom Panorama, odlučili smo vas nagraditi. Dijelimo tri velike pizze po izboru. Sve što trebate napraviti je ‘lajkati’ naš Facebook post i u komentaru označiti osobu koju bi poveli sa sobom na pizzu u hotel Panorama. Troje sretnih dobitnika biramo u četvrtak (10. veljače) u večernjim satima, a dobitnici će nagradu (osvojenu pizzu) moći iskoristiti do kraja ovog mjeseca.

Preporučeno
Najnovije