OD SRCA NAŠIM LJUDIMA

MARIO RAMIĆ IZ ŽELEZNE GORE Vjerni je čitatelj lista Međimurje i portala eMeđimurje

Kaže da ga baka Ana redovito šalje "na razna mjesta" pa tako i u šoping koji će mu sad biti ugodniji uz platnenu torbu s logom lista Međimurje i eMeđimurja

Mario Ramić iz Železne Gore je tehnološki konzultant u privatnoj tvrtci u Londonu, a ima i svoju tvrtku koja se bavi virtualnom stvarnošću. Prezime je naslijedio po djedu iz Hercegovine, odrastao je u Železnoj Gori, a studij poslovnog menadžmenta završio je u Engleskoj.

– Najljepše je ipak doma, često dolazim i radim na daljinu, putem interneta. Radim 12 do 13 sati na dan, a ispušni ventil mi je teretana u Štrigovi u čijem uređenju sudjelujem s frendovima – ispričao nam je 23-godišnji Mario Ramić.

Vjerni je čitatelj lista Međimurje i našeg portala eMeđimurje. Kaže da želi znati sve što se događa u njegovoj okolini.

– Bio sam i sam u novinama više puta, sjećam se da sam bio kao maturant. Baka Ana Ramić mi je pokazala i lijepo mi je bilo to vidjeti. Bio sam i na eMeđimurju, tata i mama bi mi poslali poveznicu. Baka obavezno kupi novine, a ja sve pročitam. Najzanimljivije mi je pročitati nešto iz poslovnog svijeta, imamo puno solidnih firmi u Međimurju. A i politika je uvijek zabavna. Uvijek treba znati što se događa u našoj okolini i jako je važno to što imamo naše lokalne vijesti u listu Međimurje – ispričao nam je mladi Mario Ramić.

Kaže da ga baka Ana redovito šalje “na razna mjesta” pa tako i u šoping koji će mu sad biti ugodniji uz platnenu torbu s logom lista Međimurje i eMeđimurja.

Preporučeno
Najnovije