MIKLAVEC

ŠTO NAM RADI PEPSI? Šank filozofija s okusom bombona

Novi stihovi pjesme Zlatka Nedeljka Pepsija (54) iz Miklavca glase: - Ne volimo tužne, nesretne i ružne, samo lijepe, mlade, prepune nade...

Razgovarali smo s našim poznatim voditeljem, piscem i glazbenikom upravo zbog tih stihova koji će se naći u njegovoj trećoj zbirci pjesama nazvanoj “Okusi bombona”. Zbirka bi svjetlost dana trebala ugledati 8. ožujka povodom Dana žena uz nezaobilazan zabavni program. 

Pepsi će zbirku tiskati u vlastitom angažmanu, sadržavat će 69 pjesama, a naslov “Okusi bombona” je alegorija na bombonijere koje, poput života, izvana izgledaju lijepo, ali okus ne znamo dok ih ne probamo. 

– Život nas kota kaj voda kamen i sve drugačije ispadne nego što planiramo, ali znanje i ljudskost nam nitko ne može uzeti. Treba biti ono što jesi, smijati se i biti čovjek, ističe nam Pepsi te dodaje:

– Zato sve gledam kroz zabavu i smijeh, a pišem jer imam potrebu govoriti.

VJERAN SEBI

Pepsi je u novoj zbirci pjesama tako ostao vjeran sebi i svom poetskom izričaju, te je i dalje, kako sam ističe, “pjesnik ulične, šank filozofije”. Ne robuje strogim pjesničkim formama već svoje trenutačno nadahnuće pretvara u stihove. Zato je i samu zbirku pjesama najavio u nekoliko riječi:

– Zbirka je treća, teme su iste, ne želim pljesak ni top-liste!

* Preuzeto iz Lista Međimurje, broj 3.483

Preporučeno
Najnovije