Dvadeset dvoje novih vatrogasnih časnika

U četvrtak, 29. ožujka, ispitom iz praktičnih vježbi, završila je obuka za vatrogasne časnike u Vatrogasnoj zajednici Međimurske županije. Nakon održane teorijske nastave i provedenih praktičnih vježbi u vremenu od 20.02. do 29.03. završnom ispitu za zvanje vatrogasni časnik pristupilo je dvadeset dvoje kandidata i svi su zadovoljili kriterije ocjenjivanja.

Teorijska obuka se provodila u velikoj dvorani vatrogasnog doma DVD-a Čakovec, a praktična nastava u dvorištu Dobrovoljnog vatrogasnog društva. Troje kandidata obuku je završilo s odličnim (Leonard Kirić  iz DVD-a Gornji Kušanec, Roman Borko iz DVD-a Kuršanec i Tihomir Karničnik iz DVD-a Vučetinec. Njih osamnaest prošlo je s vrlo dobrim, dok je jedan završio s dobrom ocjenom. 

Stručno osposobljavanje za vatrogasnog časnika provodili su predavači i vježbatelji Vatrogasne zajednice MŽ Dragutin TrupkoviĆ, Željko BesediĆ dipl. ing., Hrvoje Novaković dipl. ing., Dragutin Horvat, Ivan Bujanić, Damir Kovačić dipl. ing.,  Ivan Krištofić dipl. ing. i Radovan Zadravec dipl. ing.

Unatoč svojim obvezama, predavači,  vježbatelji i pristupnici podredili su sve i izdvojili svoje slobodno vrijeme za stručno vatrogasno osposobljavanje, čime je petnaest DVD-a u VZMŽ obogaćeno novim stručno osposobljenim članovima u zvanju vatrogasnog časnika.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije