Zora Hajdarović u Dubrovniku primila godišnju nagradu

Knjižničari osnovnih i srednjih škola Međimurske županije su, sa još 350 svojih kolega iz cijele države, sudjelovali u radu 24. Proljetne škole školskih knjižničara koja se je održala u hotelu Valamar Lacroma u Dubrovniku od 21. do 24. ožujka.

Plenarna izlaganja, radionice, primjeri dobre prakse, inozemna iskustva te predstavljanje projekata koji se provode u knjižnicama, dio su programa na kojima su nazočili. Organiziran je bio književni susret s Damirom Milošem, posjet kazališnoj predstavu u dubrovačkom HNK, te razgled Grada, zidina i raznih muzeja.

Vrhunac Škole bila je 10. svečana  skupština Hrvatske udruge školskih knjižničara, na kojoj su dodijeljene  godišnje Nagrade “Višnja Šeta” zaslužnim školskim knjižničarima u prošloj godini. Ove godine jedna od tri nagrađene knjižničarke članica je našeg Županijskog stručnog vijeća, Zora Hajdarović, knjižničarka Osnovne škole Nedelišće.

Na svome radnome mjestu ona već 33 godine ostvaruje zapažene rezultate kroz sudjelovanje i organizaciju školskih projekata, na natjecanjima za koja priprema svoje učenike i kao mentor i savjetnik mladim knjižničarima. Ponosni smo što je netko iz naše sredine dobio ovu nagradu, što predstavlja poticaj i spoznaju da se rad školskih knjižničara vrednuje i cijeni.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije