NA UČITELJSKOM FAKULTETU

HUMANITARNA AKCIJA Odaberite nešto iz bogatog programa i pomozite udruzi Pogled iz Nedelišća

- Ova humanitarna akcija ne bi bila moguća bez velikog studentskog angažmana i bez velikodušnih sponzora, kaže Iva Videc, predsjednica humanitarne udruge "Učitelji za djecu"

Humanitarna udruga “Učitelji za djecu” u suradnji s Učiteljskim fakultetom organizira humanitarnu akciju u ponedjeljak, 20. prosinca u svrhu pomoći Udruzi za autiste Pogled iz Nedelišća. Sve prikupljene donacije idu u pomoć njima.

– Cijeli program odvijat će se na Učiteljskom fakultetu (Ulica dr. Ante Starčevića 55) u velikoj sportskoj dvorani. Događaj organiziraju studenti, članovi humanitarne udruge Učitelji za djecu.

Ova humanitarna akcija ne bi bila moguća bez velikog studentskog angažmana i bez velikodušnih sponzora, kaže Iva Videc, predsjednica humanitarne udruge “Učitelji za djecu”.

Program:
10h – početak i otvorenje Sajma (studenti svih godina pripremaju slastice, kolače, kuhano vino i gin, punč i druge predmete izrade, a na svakom stolu biti će kutija za novčane donacije)
10:30h početak Božićne priredbe na kojoj će se predstaviti brojni izvođači, što djeca, što studenti, a svi su navedeni na plakatu.
12-13h pauza
13:30h izvlačenje tombole (tombola će se prodavati po 10kn, a sve nagrade su donacije sponzora)
14h studentske društvene igre
17h humanitarni nastup stand-up komičara Vlatka Štampara; cijena karata je 20kn (ili više, ako netko ima mogućnosti donirati više) te će se sav novac prikupljen od karata također donirati udruzi Pogled
18:30h nadalje – after party u CB Podroom

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije