BRAVO, CURE

OSTVARILE VELIKI USPJEH NA DRŽAVNOM Mažoretkinje Male Subotice na prijemu kod načelnika općine

Mažoretkinje Male Subotice jučer je ugostio načelnik općine Mala Subotica Valentino Škvorc

U Domu kulture Mala Subotica načelnik je za juniorski sastav mažoretkinja priredio prijem povodom ostvarenih odličnih rezultata na Državnom prvenstvu mažoretkinja.

Sobočke mažoretkinje su prošlog mjeseca sudjelovale na svom prvom državnom natjecanju na kojem su u kadetskoj konkurenciji ostvarile povijesni uspjeh osvojivši treće mjesto.

S obzirom da zbog epidemiološke situacije proglašenje nije održano uživo, mažoretkinjama su medalje i pehar stigli poštom, a iste im je ovom prilikom uručio načelnik Općine na svečanom prijemu. Djevojčice nisu skidale osmijeh s lica kada su oko vrata stavile svoje medalje do kojih su došle marljivim radom, trudom i odricanjem. Načelnik je na prijemu čestitao mažoretkinjama na postignutim rezultatima te je pohvalio rad i trud samih mažoretkinja, ali i njihovih trenerica. Također je pohvalio rad cijele Udruge koja je u četiri godine djelovanja postala najbrojnija općinska udruga koja radi s djecom i mladima. Istaknuo je kako na mladima svijet ostaje, a općina ovakav rad i trud mladih prepoznaje i nagrađuje. Nakon načelnika se mažoretkinjama i njihovim roditeljima obratila i trenerica mažoretkinja Ivana Hajdinjak koja je istaknula kako je prošla godina bila izrazito izazovna za rad s djecom i mladima te su se brojne planirane aktivnosti udruge morale stalno prilagođavati novim uvjetima. Zbog toga je ovaj uspjeh za njih još značajniji jer je dokaz kako se i u vrlo teškim uvjetima za treniranje, osobito neke timske aktivnosti kao što su mažoretkinje, mogu postići odlični rezultati koji će cijeloj udruzi biti motivacija za daljnji rad, ulaganje u udrugu i podizanje kvalitete. Trenerica se potom zahvalila svim djevojčicama na njihovoj upornosti i želji za napredovanjem kao i roditeljima na stalnoj podršci. Zahvalu je također uputila i načelniku Škvorcu za organizaciju ovog prijema kao i za pruženu podršku tijekom svih godina djelovanja udruge. Najavila je da Mažoretkinje Male Subotice imaju velike planove za nastavak sezone te se nadaju boljim uvjetima za treniranje kako bi iste mogle ostvariti onako kako su i zamislile. Mažoretkinje za kraj poručuju svim djevojčicama da se i dalje mogu upisati u udrugu i postati mažoretkinje jer zbog velikog interesa ponovno imaju upise u sva tri dobna sastava – dječji sastav, kadetkinje i juniorke. 

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije