VRHUNSKI REZULTATI

ENDURO KLUB ČAKOVEC Bila je ovo godina medalja, a krenula je i izgradnja motokros staze u Strahonincu

Započeli su izgradnju motokros staze u Strahonincu na kojoj se intenzivno radi...

Članovi čakovečkog Enduro kluba nanizali su pobjede na Prvenstvu Hrvatske u disciplinama Super Enduro, Hard Enduro i Crosscountry. Predstavili su Međimurje i Čakovec u najboljem mogućem izdanju, osvajanjem pobjedničkih mjesta u više različitih moto disciplina. 

Od 2021. godine Enduro Klub ‘Čakovec’ registriran je i učlanjen u Hrvatski motociklistički savez čime je dobio mogućnost licenciranja vozača za motociklistička natjecanja Prvenstva Hrvatske. Klub je za ovu godinu službeno licencirao sedam vozača i dva natjecateljska tima koji su postigli prestižne rezultate pojedinačno, a po ukupnim su se rezultatima uvrstili među prva tri kluba u Hrvatskoj u klasi ekipe klubova – veterani. 

Vrhunski rezultati potkrijepljeni su medaljama i peharima, a ove godine članovi EK-a Čakovec sudjelovali su i u dvije Hard Enduro utrke u susjednoj BIH odakle su se vratili s broncom. Na pobjednička postolja stali su i prošle godine, osvojenim 3. mjesto u Prvenstvu Hrvatske u disciplini Cross. Također, članovi EK-a  Čakovec su – uz podršku Općine Strahoninec, te mnoštva privatnih sponzora i donacija članova – započeli su izgradnju motokros staze u Strahonincu na kojoj se intenzivno radi. Natjecatelji EK-a Čakovec sudjeluju u otprilike desetak utrka po cijeloj Hrvatskoj, a ovih dan traju upisi novih članova. 

* Preuzeto iz Lista Međimurje, broj 3473

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije