Godišnja skupština Udruge tjelesnih invalida Međimurja

Godišnja skupština Udruge tjelesnih invalida Međimurja

U subotu, 17.3.2012. godine s početkom u 10.30 sati održana je Izborna skupština Udruge tjelesnih invalida Međimurja(UTIM-a) u restoranu “Pilka”. Predsjednik Udruge Branko Baksa pozdravio je sve okupljene i predložio Dnevni red Skupštine. Uz to,  za Radno predsjedništvo su bili odabrani Marijana Martinjak i Dragutin Posavec.

Na Skupštinu su se rado odazvale i Marija Ciglar, ispred Udruge slijepih Međimurske županije i u ulozi predsjednice Saveza udruga osoba s invaliditetom Međimurske županije, također i predstavnice Udruge gluhih i nagluhih Međimurske županije, Mirela Igrec i Nada Igrec.
Marija Ciglar zahvalila je na pozivu i pozdravila prisutne u ime Saveza udruga osoba s invaliditetom. Govorila je o organizaciji druženja svih članova Saveza udruga, što znači i članova UTIM-a, te o planiranoj radionici na otvorenom u dane Porcijunkulovog.

Istaknula je da UTIM uspješno radi na jačanju kapaciteta Udruge. U svom govoru osvrnula se i na novi statut Udruge. Stručna suradnica Udruge gluhih i nagluhih osoba, Nada Igrec, uputila je također nekoliko riječi. Istaknula je zasluge i kvalitetu rada Marije Ciglar i predsjednika UTIM-a, Branka Bakse.

Na Skupštini je prihvaćen narativni i financijski izvještaj za 2011. godinu, kao i program rada te financijski plan za 2012. godinu. Donešen je i novi Statut Udruge koji je u skladu s relevatnim zakonima i propisima iz područja  civilnog društva. Dosadašnji predstavnici tijela upravljanja su razriješeni svoje dužnosti, a birani su novi predstavnici.

Za članove Upravnog odbora odabrani su: Branko Baksa, Danica Vabec, Željko Belić, Dragutin Posavec i Franjo Cerovec. Članovi Nadzornog odbora  su: Marijana Martinjak, Vlado Šimunić i Branko Bajzek. Članovima Stegovne komisije  su postali  Lea Kovačić, Stanko Bogdan i Regina Vurušić. Predsjednikom Udruge je ostao dosadašnji predsjednik Branko Baksa, dok je za dopredsjednika izabran Željko Belić. Nakon službenog dijela, nastavljeno je ugodno druženje.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije