Čakovec srijedom u čakovečkom Podroomu

Prošlo je svega tjedan dana od otvorenja novog klupskog prostora Podroom-a, koji je za svoj glavni cilj postavio – vratiti Čakovcu klupsku i koncertnu scenu kakva je nekad bila. U tih tjedan dana potvrdio je svoj naum odličnim koncertima Belfast Food-a, Komedije, ZZ Quarteta, Fusion Five i događajima pod nazivom RakiJaaJ party i St patriks day.


Plan je da se program odvija srijedom, petkom i subotom. Podroom će svojim programom nastojati oživjeti nekadašnju bogatu čakovečku klupsku scenu.

Prošlo tjednim koncertom energičnih dečki iz benda Komedija potvrdili su da se otvara jedno novo poglavlje noćnog života u gradu. Uvjerite se i sami u galeriji fotografija niže.

Poglavlje koje uz vikend zabavu nudi i tjedni glazbeni program, iz tog razloga se radi na tome da svaka nadolazeća srijeda bude posebna na svoj način.

Dolaskom mladog varaždinskog kantautor Zack Dust, nekadašnjeg člana poznatih Voodoo Lizzardsa koji ove srijede 21.3.2012 sprema acoustic night, možemo garantirati uspješan tjedni repertoar.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije