PODUZETNIČKI INKUBATORI

DIGITALNI KORAK DALJE Od sada moguća virtualna šetnja prostorima Tehnološko-inovacijskog centra

Snimljen je eksterijer i interijer zgrada (zajedničke prostorije) te panorama dronom

Posljednjih nekoliko godina, intenzivno smo radili na poboljšanju weba Tehnološko inovacijskog centra Međimurje (TICM). Web smo nadogradili novim alatima – kalendarom najava, kalkulatorom najma uredskih prostora u TICM-u, vremenskom crtom te vizualizacijom prostora, a sve sa svrhom poboljšanja korisničkog iskustva prilikom korištenja web stranice.

Zainteresirani tako već prvim posjetom stranici mogu saznati pregršt informacija – od usluga koje nudimo, projekata koje provodimo ili smo proveli, inkubaciji, najmu prostorija, coworkingu, povijesti TICM-a i slično. Osobito korisnim pokazao se kalkulator najma uredskih prostora u TICM-u u koji zainteresirani potencijalni korisnici mogu unijeti željenu kvadraturu, godinu inkubacije/zakupa (ovisno o godini osnivanja poduzeća) te odmah saznati mjesečni iznos najma.

Ono čime se naš web posebno ističe je ugrađen alat vizualizacije prostora. S obzirom da se u TICM-u nalazi pedesetak poduzeća u tri zgrade, s vremenom se javila potreba za olakšavanjem pronalaska pojedinog ureda u okviru našeg poduzetničkog inkubatora. Odabirom organizacije na listi stanara prikazuje se pozicija navedene organizacije na vizualizaciji, a sve u svrhu lakšeg pronalaska poduzeća od strane njihovih klijenata te poslovnih partnera.

Ove godine odlučili smo otići korak dalje te smo snimili Google virtualnu šetnju našim prostorima. Proces je započeo fotografiranjem, obradom i objavom panorama 360°. Snimljen je eksterijer i interijer zgrada (zajedničke prostorije) te panorama dronom. Spajanjem svih 360° panorama dobivena je virtualna šetnja koja na izrazito interaktivan i realan način prikazuje prostore našeg poduzetničkog inkubatora.

Ovaj alat iznimno je koristan svim zainteresiranima za najam prostorija jer pruža stvarni prikaz svih prostorija kao i prostora ispred njih. Odabirom virtualne šetnje na naslovnoj stranici otvara se izbornik na kojem su prikazane zgrade TICM1, TICM2 i TICM3, a odabirom na svaku od njih otvara se padajući izbornik sa svim dostupnim prostorijama za razgled. Šetnju možete početi pritiskom na jednu od četiri strelice, ovisno o smjeru u kojem se želite kretati.
S obzirom da se u TICM-u održava velik broj edukacija i događanja, nadamo se kako će ovaj alat biti od koristi svim polaznicima i posjetiteljima TICM-a te da će ih u budućnosti biti u još većem broju. Za sve novosti o događanjima i uslugama koje pružamo pratite našu web i Facebook stranicu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije