RADOVI U TIJEKU

FOTO Uskoro novo vanjsko ruho Dječjeg vrtića Zvončić u Nedelišću

Dječji vrtić Zvončić u Nedelišću uskoro će dobiti novo vanjsko ruho

Općina Nedelišće prijavila je projekt ulaganja u objekt Dječjeg vrtića Zvončić Nedelišće kod Središnjeg državnog ureda za demografiju i mlade. Odlukom o dodjeli financijskih sredstava u okviru raspoloživih sredstava iz Državnog proračuna Republike Hrvatske za 2021. godinu dodijeljeno je 475.363,00 kune za Dječji vrtić Zvončić Nedelišće.

Ukupna vrijednost investicije je 731.031,00 kn, ukupno 913.788,75, s PDV-om, te razliku pokriva Općina Nedelišće iz svog proračuna.

Radovi su u tijeku. Projektirana nova šarena (sigurnosna) ograda s prednje strane vrtića već je postavljena, maknuti su stari tobogani i stara igrala. Trenutno rade na iskopu, navozu i ravnanju terena igrališta, kako bi mogli postaviti nova certificirana dječja igrala, i postavi betonskih opločnika te uređenju okolnog terena za postavu ostatka projektirane sigurnosne ograde s dvorišne strane vrtića.

Uskoro nas očekuje novo vanjsko ruho dječjeg vrtića Zvončić u Nedelišću kojem se svi veselimo, a najviše naši mališani koji nestrpljivo čekaju novo igralište  i “nadziru” radove koji su u tijeku, kažu iz Općine Nedelišće.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije