Varaždin: U subotu prvi Zumba party

TTS sport centar u subotu, 17. ožujka od 18 do 21 sat organizira prvi veliki varaždinski Zumba party pod nazivom “Zazumbajmo ususret proljeću“. Party će uveličati Zumba instruktori iz Hrvatske i inozemstva te DJ Mag, a odvijat će se na terenima TTS sport centra u Varaždinu. Ulaz je besplatan.

Zumba već nekoliko godina osvaja žensku, ali i mušku populaciju širom svijeta. Sve je više onih koji su se zarazili ovim energičnim plesom, koji je kombinacija latinoameričkih ritmova i popularne muzike različitih žanrova.Zumba je namijenjena svima koji vole plesati, zabavljati se i vježbati. Predstavlja dinamičan i uzbudljiv fitness program prožet vrućim latino ritmovima salse, merengea, kumbije i reggaetona.

Izvode se pojednostavljeni plesni koraci koje je lako savladati, a što je najbolje, nije potreban plesni partner. Kombinira se s klasičnim aerobik pokretima, tako da radi i razvija se cijelo tijelo, a oblikuju se struk, bedra, bokovi i noge, ni ne osjećajući pritom da se vježba. Zumba je sve u jednom – ples, party i vježba.

Iz TTS-a pozivaju sve koji vole plesati i dobro se zabavljati, neovisno o plesnom iskustvu, da dođu i zajedno s velikom Zumba obitelji veselo uplešu u proljeće.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije