Adam Končić uz Dan žena u Donjem Mihaljevcu

Potaknut prošlogodišnjim odličnim predstavljanjem akademskog glumca Adama Končića, načelnik Općine Sveta Marija Dean Hunjadi i ove je godine povodom Dana žena organizirao njegov nastup u Domu kulture u Donjem Mihaljevcu.

Program koji je održan 9. ožujka bio je malo drugačiji i posebniji od prošlogodišnjeg jer je nastup odrađen kroz mini-cabaret, umjetničku formu koja objedinjuje pjevane stihove, recitiranu poeziju i razgovor s publikom.

 

U cabaretu pod romantičnim naslovom “Noćas ću…” glavni je izvođač bio poznati glumac Adam Končić, a za pratnju na klavijaturama pobrinuo se glazbenik Oliver Belošević. Na repertoaru je bila poezija Lorce, Perverta, Slaminga, Zubalja i drugih koje je glumac interpretirao na osobit način, uglavnom uz pratnju klavijatura.

Jedna od važnijih značajki ovog nastupa bila je neprestana interakcija s publikom koja je dodatno upotpunila atmosferu. Glumac je svojim neodoljivim šarmom neprestano mamio osmijehe na lica okupljenih pripadnica ljepšeg spola, pozivao na ples, darovao ruže….

Publika je očigledno uživala i oduševljeno upijala riječi ljubavnih stihova i melodije prekrasnih balada u izvedbi spomenutog dvojca.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije