LAKŠE DO RODITELJA

BRZO I JEDNOSTAVNO Vrtići u Čakovcu i Strahonincu aktivno koriste modul e-vrtić

Modul e-vrtić slavi veliki drugi rođendan

Grad Čakovec i još pet općina iz Međimurja započeli su proces digitalizacije uz HRcity mobilnu aplikaciju. Sedam različitih modula ove aplikacije građanima olakšava svakodnevne životne situacije. Jedan od modula je i modul e-vrtić.

Korisnicima se putem aplikacije i modula e-vrtić između ostalog omogućuje i brža i jednostavnija komunikacija između uprave i roditelja u vrtićima. Taj potencijal bio je prepoznat od strane Dječjeg vrtića Cvrčak iz Čakovca i dječjeg vrtića “Suncokret” iz Strahoninca, još prije dvije godine. Modul e-vrtić imao je testnu fazu korištenja te je danas implementiran u HRcity aplikaciju.

Dvije godine radilo se na unaprjeđenju ovog modula, a danas, ponosno možemo reći da smo uspjeli. Ravnateljica Dječjeg vrtića Cvrčak s ponosom je istaknula zadovoljstvo suradnje od testne faze pa do današnjeg drugog rođendana te se raduje što su i korisnici vrlo dobro prihvatili aplikaciju. U razgovoru s ravnateljicom dječjeg vrtića “Suncokret” Svjetlanom Topolnjak saznali smo kako je u samom početku bila skeptična u vezi korištenja aplikacije, no danas je sretna i zadovoljna što je odlučila postati jedan od prvih korisnika modula e-vrtić.

– Ni roditelji, a ni ja sama, trenutno ne bi mogli zamisliti funkcioniranje bez e-vrtića – kaže Topolnjak.

– Kada čujemo ovako nešto od aktivnog korisnika, samo potvrđujemo početnu ideju i smisao cijelog HRcity sustava. Cilj je ostvaren te se nadamo da ćemo proslaviti još puno ovakvih rođendana – rekao je Bruno Trstenjak.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije