muzej međimurja čakovec

IZLOŽBA KOJA ĆE VAS ODUŠEVITI U Muzeju pogledajte postav pejzažnih fotografija Davorina Mancea

Vrijedno za pogledati, diviti se fotografijama rijetke umjetničke vrijednosti i odati poštovanje poznatom čakovečkom fotografu

Želite li ovih dana pogledati izložbu koja će vam dodatno uljepšati ove sunčane jesenske dane svakako posjetite Muzej Međimurja Čakovec.

Naime, u Izložbenom salonu MMČ-a danas je otvoren zanimljiv postav pejzažnih fotografija poznatog čakovečkog fotografa Davorina Mancea. Riječ je o fotkama nastalim na njegovu proputovanju SAD-om, posjetivši pritom cijeli niz svjetski poznatih nacionalnih parkova.

O Manceovoj fascinaciji pejzažom i zvjezdanim nebom te o zanimljivostima njihova zajedničkog lutanja Amerikom na otvorenju izložbe govorio je mr. sc. Siniša Golub, upotpunio ga je predsjednik Foto kluba Čakovec Davor Žerjav, a samu izložbu otvorila je ravnateljica MMČ-a Maša Hrustek Sobočan.

Sve u svemu vrijedno za pogledati, diviti se fotografijama rijetke umjetničke vrijednosti i odati poštovanje čovjeku koji ih je uz veliki trud i neusporedivo veću ljubav stvorio. Pozvani ste.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije