Dijelimo 4×1 ulaznicu za kung fu Shaolin spektakl u Areni Varaždin

U srijedu, 8. ožujka u Arenu Varaždin stiže kung fu spektakl – QI TAJNA SVEĆENIKA SHAOLINA. 14 kineskih svećenika, ponajboljih majstora iz hrama Shaolin predvođeni 75- godišnjim majstorom hrama i neki od najboljih mladih učenika iz hrama, demonstrirat će drevne vježbe od kojih zastaje dah.

Legendarni i tajnoviti hram Shaolin, smješten u kineskoj pokrajini Henan osnovan je prije više od 1500 godina na temeljnim učenjima zen budizma, koja posebno njeguju jedinstvo duha i tijela. Redovnici hrama kroz dugotrajne meditacije i vježbe razvijaju nevjerojatne fizičke sposobnosti. Međutim redovnici Shaolina nikad se nisu smatrali isključivo borcima i nisu savladali samo umjetnost borbe mačevima, nego su proniknuli i u tajanstveni tijek energije u ljudskom tijelu – koju nazivaju Qi. Sposobnost kontrole protoka tjelesne energije redovnicima omogućava da u određenim situacijama ne osjećaju bol.

Samo nekolicini je uspjelo proniknuti u tajnu njihove tjelesne i duhovne snage te razumjeti njihovu filozofiju i način razmišljanja. 8.ožujka majstori hrama Shaolin gledateljima će u Areni Varaždin pružiti uvid u njihov tajnoviti život i mističnu moć Shaolin kung fu redovnika.

Što od njihove mudrosti možemo iskoristiti u svom životu? Što možemo naučiti od njih? U čemu se zapravo sastoji tajna svećenika iz Shaolina? Odgovore na ta pitanja dobit ćete 8. ožujka u Areni Varaždin. Vidjet ćete nevjerojatne stvari, neviđene tjelesne sposobnosti i stavljanje zakona fizike izvan snage. Stvari za koje ste mislili da nisu moguće – pretvorit će se u stvarnost.

To, međutim, nisu nikakvi mađioničarski trikovi, nikakve manipulacije iluzionista, nego snaga koja dolazi iznutra – dokaz unutarnjeg mira i dokaz da duh može vladati tijelom.

Ulaznice se po cijeni od 70 kuna mogu kupiti u sustavu Eventima te na sljedećim prodajnim mjestima:

Varaždin: Cafe bar Time Out, Rock Art Caffe, Cafe bar Felix, Caffe bar Ritz te Suvenirnica Varaždinskih vijesti

Čakovec: Caffe bar Arcus i Radio 1

Palovec: Domino bar


NAGRADNA IGRA: Dijelimo 4×1 ulaznicu za Shaolin show

Kako za ovaj show vlada veliki interes, ovim putem u suradnji sa organizatorom dijelimo 4 puta po jednu ulaznicu za kung fu show Shaolin koji se održava u Areni Varaždin. Ulaznicu dobiva četiri najbržih koji ispod članka ostavi komentar. Ulaznice će Vas čekati na ime i prezime prikazano kod komentarista, a ukoliko želite da Vas ulaznica na press desku u Areni Varaždin jedan sat prije eventa čeka na neko drugo ime, to nam odmah javite ili ostavite u komentaru. Sretno!


Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije